Opsætning af filt

3 gode råd til opsætning af filt

3 gode råd til opsætning af filt

Når din bolig skal males indvendigt, kræver det ofte mange andre processer end bare lige selve maleprocessen. For at få pæne, glatte vægge sætter man ofte filt op. Det er en proces, som man kan bruge i stedet for at sætte tapet op. Filtet giver væggen en ensartet struktur, og samtidig forhindrer det også, at der kommer sprækker og revner. Vil du have 3 gode råd til opsætning af filt? Læs med her.

3 gode råd til opsætning af filt 

Opsætning af filt kræver erfaring og ekspertise, for at det kommer til at se ordentligt ud. Du kan selv gå i krig med det, men det er lidt af en opgave. Her får du derfor 3 gode råd til at gøre opsætningen lidt lettere:

1. Få rådgivning til valg af filt/væv 

2. Vær mere omhyggelig, når du opsætter filt ved hjørner. Slib gerne til, når det har tørret lidt. 

3. Vær mere end én person til opgaven. 

Mangler du tid og overskud? Er du bare ikke den store håndværker? Eller har du mange udlejningsboliger, som skal renoveres eller klargøres? Så er det altid en god idé at vælge professionelle folk til at udføre opgaven for dig. 

Malerkanonen klarer opsætning af filt for dig

Malerkanonen udfører maleropgaver på hele Sjælland. Udover opgaver som at male indvendigt eller udvendigt, spartle vægge og male træværk, så tilbyder de også at opsætte filt eller væv på dine vægge. Det kan være nødvendigt, når væggene skal have en ny og ensartet overflade, inden de males. 

Malerkanonen har ikke bare ekspertise og stor erfaring med opsætning af filt. De har også en virkelig god service og mange fine fordele. Det er blandt andet deres tilfredshedsgaranti og deres 3 års garanti på alt udført arbejde. 

Du kan læse meget mere om opsætning af filt og få et tilbud på dette hos Malerkanonen.