BH og trusse sæt til kvinder i alle størrelser

10 december 2019 Astrid Pedersen
BH og trusse sæt til kvinder i alle størrelser

De fleste af os ved godt, hvad en bh er: Et stykke undertøj, som er særligt fremstillet til at holde barmen på plads. Men vidste du, at der findes mange forskellige bh modeller, som hver især er designet til at passe en hver kropstype?

Find det rette bh sæt til den lille barm

Mange kvinder undlader at investere i en bh, fordi de på grund af deres små bryster ikke føler, at det er nødvendigt. På samme måde tøver kvinder med en barm i størrelse A skål eller mindre med at købe lækkert lingeri, idet de er bange for, at de ikke kan finde noget i deres størrelse.

Hører du til denne kategori af kvinder, kan du roligt gå på udkig efter en lækker og forførende bh. Der findes nemlig masser af designs, som er utroligt velegnede når det gælder om at få den lille barm til at synes mere voluminøs – og samtidig fremhæve de smukkeste træk ved din slanke figur.

Du kan for eksempel vælge en fin bralette i sorte eller hvide blonder. En bralette er en bh minus bøjlen, som andre bh’er er udstyret med for at give en formende effekt. Små bryster har generelt ikke brug for en bøjle. Til gengæld kan du vælge en bralette med vatterede skåle, hvis du ønsker mere fylde foroven.

F skål eller derover? Intet problem med en full cup bh

Er du ovre i den modsatte grøft, og er du udstyret med en flot og fyldig barm? Så har du sikkert oplevet, at det er svært at finde en bh, som ikke ligner noget der er lavet af materialer fra faldskærmstroppernes overskudslager. Men hvis du kigger i en rigtig lingeri butik som for eksempel Love Lingeri, vil du finde et stort udvalg af flotte full cup bh’er til kvinder med flotte former.

Se dem alle på love-lingeri.dk

Flere nyheder