biler til salg

Biler til salg for samlingens værdi

Biler til salg for samlingens værdi

Når de fleste tænker på biler til salg, så forestiller de sig enten, at man køber en bil fra ny, eller man er ude i at købe en bil brugt. Måske er der endda tale om leasing, selvom dette ikke kan betragtes som biler til salg i samme omfang, hvorom man dog godt kan kalde det at erhverve sig en ny bil til låns.

Men der er jo også andre tidspunkter, hvor man køber sig en bil, end hvor det er nødvendigt for en at anskaffe sig et køretøj som, når man skal køre rundt til dagligt, til og fra arbejde, ned at købe ind, køre børnene til aktiviteter, besøge venner og familie og så videre.

Der findes jo også de bilentusiaster, der er så glade for biler, at de ikke har nok i at eje bare en bil, men heller ikke to – de har måske så mange penge, at de har en hel samling af biler stående.

De kan købe disse biler helt nyrestaurerede fra et show room, hvor nogle andre bilelskere har brugt tid på at istandsætte dem, men de kan bedre lide at arbejde og rode med bilerne og se dem komme fra skrot til at blive noget, hvor de kan køre igen – men de ønsker ikke at have dem stående.

Den slags typer kan lide at lede efter de rigtige reservedele, pudse om dem og gøre dem køreklare igen, selvom de måske var erklærede døde for længe siden.

Så sælger de dem med et mindre overskud og er generelt glade for, at de biler ikke gik i glemmebogen, og at andre fik glæde af dem.

Måske er man selv den samlertype, som elsker at sætte bilerne i stand og ikke køber dem fra nye, men elsker at have den slags veterankøretøjer stående.

Der findes således mange årsager og grunde til at eje biler end bare de praktiske.