E cigaret – den nemme vej til et rygestop

12 juli 2019 Astrid Pedersen
E cigaret - den nemme vej til et rygestop

Går du rundt og overvejer at holde op med at ryge? Så bør du ønskes tillykke med din beslutning – og held og lykke med dit forsæt. Det er nemlig ikke altid super nemt at lægge den rædsomme og ulækre vane på hylden.

Uanset hvor frastødende, det kan virke med cigaret røg i håret og i tøjet samt den lede tobaks ånde og lugten fra fingrene, har tobaksrygning alligevel en sær tiltrækning på de, som sidder fast i afhængigheden. Og selv om der findes et utal af produkter på markedet så som nikotin tyggegummi, mundspray, plastre og piller, kan det godt stadig være vanskeligt at droppe smøgerne.

Dette skyldes om regel, at den psykiske afhængighed – selve vanen med at tage en smøg efter maden eller sammen med vennerne i pausen på jobbet, kan være svær at komme af med. man har simpelt hen brug for at have noget at dampe på!

Kvit smøgerne med e cigaretter

Netop denne mulighed får du med de smarte e cigaretter. En e cigaret er et aggregat, som du kan suge på ganske som en normal cigaret. I stedet for stinkende og sundhedsskadelig røg, frigive e cigaretten nikotin holdig damp, som stiller såvel dit fysiske behov for nikotin samtidig med at du får styret din lyst til at pulse.

Hvis du er i gang med at trappe ud af dit smøg forbrug, kan du gøre det ved hjælp af en e cigaret – det er blot et spørgsmål om at nedjustere mængden af nikotin i e væsken (den såkaldte e juice), som påfyldes din e cigaret. Og så har e cigaretter den store fordel, at lugten fra dem ikke hænger i hår, hud og tøj.

Find det største udvalg af e cigaretter online

Hvis du ønsker at prøve e cigaretter, kan du finde et stort og varieret udvalg af e cigaret starter packs i den online e cigaret butik på esug.dk

Flere nyheder