e væske

E-væske smagsvarianter

E-væske smagsvarianter

I løbet af de seneste år er e cigaretten blevet et populært alternativ til cigaretten. E cigaretten har vundet frem på markedet pga. de sundhedsmæssige fordele den har, sammenlignet med cigaretten. E cigaretten er sammensat af et mundstykke, en beholder til væske, et batteri, samt en forbrænder der omdanner væsken til damp. Det er væsken, der giver smag når man ryger e cigaretten. Dette er formentlig også en grund til at e cigaretten er blevet så populær. Der er nemlig et utal af forskellige smagsvarianter, du kan hælde i din e cigaret. Dette er ligeledes et område der adskiller e cigaretten fra den almindelige cigaret.

Nogle typer e væske indeholder niktotin, men det varierer fra væske til væske. E væsken indeholder oftest ingredienser som vegetabilsk glycerin, demineraliseret vand, propylenglycol (fugtighedsgiver) samt aroma. Aromaen er den, der giver e væsken smag. Aromaen der anvendes er den samme som den man bruger i fødevarer. Den kan være fremstillet enten af naturlige olier eller kemisk i et laboratorium. Hos Prodamp.dk finder du et stort udvalg inden for e væske smagsvarianter til din e cigaret. Som eksempler kan nævnes kiwi, pebermynte, berry mix, sherbet lemon og mentol. Vil du eksperimentere med smagsvarianterne og finde din personlige favorit, kan du blande forskellige e væsker i din e cigaret, og på den måde skabe helt nye smagsvarianter!

Hos Prodamp.dk finder du også mere unikke smagsvarianter, som f.eks. e væske med smag af flagermus-vingummi, som nogle måske kan huske fra deres barndom. Du kan også få e væske der smager nøjagtigt som den læskende Ribena solbærsaft. Er du til en sødmefuld smag, er Red Bunny smagsvarianten måske noget for dig. Det er en blanding af jordbær, flødeskum og karamel – ligesom en lækker kage.

Vil du se hvilke øvrige muligheder du har for at tilføje din e cigaret en lækker smag, så kig forbi Prodamp.dk.