En headhunter kan finde nogle andre perspektiver på jeres kandidater

18 april 2018 Emilie Ann Jacobsen
En headhunter kan finde nogle andre perspektiver på jeres kandidater

Hvis I føler, at I ofte ender med at ansætte den samme form for medarbejdere, kan det være en god ide for jer, at I hyrer en headhunter til at hjælpe jer. En headhunter kan se nogle nye perspektiver på jeres kandidater til stillingerne og kan dermed hjælpe jer med, hvordan I finder frem til den helt rigtige.

Mange virksomheder står med det problem, at dem, der skal ansætte, ofte ansætter nogle, der minder om dem selv. Det kan være i forhold til uddannelsesbaggrund, køn eller alder. Det er med til at gøre os trygge, at andre ligner os, men det er ikke nødvendigvis det, der er brug for på arbejdspladsen. Derfor handler det om at turde vælge nogle, der er helt anderledes. Det kan være svært at gøre, men når du har en headhunter til at hjælpe dig, har du en anden professionel, der siger god for, at dette er den rigtige kandidat.

Der findes en lang række forskellige former for headhuntingfirmaer. Nogle har specialiseret sig i en bestemt branche, mens andre kan hjælpe dig, lige meget hvilken branche du er i. Leder du efter et firma, der kan hjælpe dig i forbindelse med rekruttering i en salgsvirksomhed, er det oplagt, at du kontakter dedikation.dk. De har stor erfaring med at hjælpe med at hyre både sælgere og ledere ind til denne type af virksomheder.

Når det drejer sig om salg, er det særligt vigtigt, at I får en medarbejder, der hurtigt kan sætte sig ind i virksomheden og komme i gang med at sælge. Det tager selvfølgelig noget tid, inden vedkommende er oppe på niveau med de andre sælgere, men ved at foretage et godt match vil det ofte gå langt hurtigere. Der kan headhunterens hjælp være guld værd. Det er også i forhold til, at headhunteren ofte har et kartotek over sælgere og ledere, der kunne være interesseret i et job i din virksomhed.

Flere nyheder