Få det fineste sofabord hos en professionel snedker

29 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Til en hver sofagruppe hører et lækkert sofabord. Et sofabord skal ikke blot fungere som afsætningssted for glas og kaffekopper, eller som udstilling for bøger og magasiner.

Sofabordet skal komplettere helheden i sofagruppen og fungere som et stykke smukt og æstetisk decor i sig selv. Derfor bør du vælge dit sofabord med omhu, og nøje udvælge det helt rette sofabord som matcher dit øvrige interiør.

Hvilken type sofabord skal jeg vælge?

Sofaborde findes i et hav af afskygninger, og kan variere utroligt meget hvad angår størrelse, facon, design og materialer. Et helt sikkert valg er dog et sofabord med n bordplade i ægte træ.

Et planke sofabord klæder de fleste stuer og vil bidrage til en hyggelig og hjemlig atmosfære. Samtidig er et planke sofabord, som er designet og fremstillet af en dygtig og erfaren møbel snedker, i sig selv utroligt smukt. Træets unikke karakteristika i form af årer og knaster vil gøre hvert enkelt planke sofabord helt enestående.

Med en planke sofabord får du et bord som både har personlighed og charme. Vælger du et planke sofabord med en ordentlig overflade behandling behøver du heller ikke at bekymre dig om coasters eller bordskånere.

image

Solidt træværk, som er behandlet med eksempelvis voks eller olie, vil sagtens kunne håndtere spildte væsker og lignende. Og med en bord overflade af træ får du samtidig den bedste akustik.

Hvor kan jeg finde et flot og vel designet planke sofabord?

Hvis du er på udkig efter et lækkert og billigt planke sofabord i en fornuftig kvalitet kan du finde hvad du søger hos Hipstory Copenhagen. Hipstory Copenhagen er kendt for at fremstille smukke, solide og unikke plankebord i alle afskygninger – og det til absolut rimelige priser.

Du kan se det store udvalg af planke sofaborde og andre borde i den online shop på hipstory.dk

Flere Nyheder