strikkeopskrifter

Find de bedste strikkeopskrifter online

Hvis du ønsker selv at fremstille tøjet til dit barn eller til dit barnebarn er det oplagt at lære at strikke. Det er ikke så svært at strikke – og det kræver mindre udstyr end at sy. Alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med strikkeriet er det rette garn, et sæt gode strikkepinde, og så selvfølgelig en god portion tålmodighed. Og har du adgang til gode strikkeopskrifter er det bare perfekt!

Hvorfor skal jeg strikke tøj til børn?

Måske tænker du at det er dumt at bruge tid på at strikke når nu man kan købe tøjet færdigt i en butik. Men her skal du tænke på at du ved at strikke tøj til barnet selv har fuld kontrol over hvorledes tøjet er fremstillet. Du kan vælge uld fra økologiske og bæredygtige producenter og dermed minimere antallet af kunstig kemi i tøjet. Og så kan du selv bestemme farverne på barnets tøj.

Hvis du søger strikkeopskrifter til børne og baby tøj kan du med fordel besøge mini merino.

Hvem er mini merino?

mini merino er en online portal som forbinder købere og sælgere af håndlavet tøj, legetøj og tilbehør til de små. Hos mini merino kan du altid finde helt unikke produkter skabt af såvel professionelle kunsthåndværkere som amatører.

Du finder kreative projekter hvor der er lagt sjæl og omhu ned i hver eneste detalje, og hvor det tydeligt fremgår at produktet er opstået på baggrund af en lang proces af overvejelser og omhyggeligt design. Der er især fokus på glæden som opstår ved at skabe et personligt produkt, en unik farve sammensætning eller et særegent valg af materialer. Når du køber produkter til barn og baby hos mini merino får du sjæl og personlighed med i købet.

Du kan finde såvel færdige produkter som strikkeopskrifter hos mini merino på minimerino.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *