Forkæl dig selv med et nyt Daniel Wellington ur

21 november 2019 Anne-Mette Hansen
Forkæl dig selv med et nyt Daniel Wellington ur

Et armbåndsur er uundværligt for de fleste. Det er nemlig både funktionelt og dekorativt. Idet du kan bruge det til at se, hvad klokken er, men at det også ser smukt ud på dit håndled. Med et lækkert armbåndsur behøver du aldrig at tage mobilen op af lommen, for at se hvad klokken er. Du kan også bruge dit ur, som en slags accessories i stedet for et armbånd. Nogle ure der er populære lige nu er de smukke Daniel Wellington ure. 

Men hvordan vælger du det perfekte armbåndsur? Læs med i artiklen her, og få nogle gode råd til at vælge det helt rette armbåndsur, som du kommer til at blive glad for. 

Find det perfekte armbåndsur 

Skal du have nyt armbåndsur? Der er flere ting, som du bør overveje, inden du bare tilføjer det første og bedste ur til din indkøbskurv. 

1. Hvilket materiale? Vil du have et ur med læderrem eller et i metal? 

2. Hvilken farve? Skal metalfarven være guld, sølv, rosenguld eller noget helt fjerde? Og skal din læderrem være sort, brun, rosa eller blå?

3. Hvilken størrelse? Skal uret være lidt spinkelt og fint og ikke virke for bredt til dit håndled? Eller skal det være stort, bredt og markant?

Smukke ure fra Daniel Wellington

Webshoppen Fangels har et stort udvalg af fine ure til dame og herre fra blandt andet Daniel Wellington. Fangels har haft fysisk butik siden 1900 og er siden hen også kommet online med en fin webshop. Når du køber dine ure fra skønne, luksusmærker som Daniel Wellington hos Fangels, er du altid sikker på, at du får et ægte ur i høj kvalitet. 

Når du handler på Fangels.dk, får du altid landsdækkende bytteservice, gratis fragt til pakkeshop og mange gode rabatter. Udforsk deres udvalg af smukke ure fra mærket Daniel Wellington – måske du finder årets julegave, en god gave til en anden festlig lejlighed eller bare lidt lækker selvforkælelse. 

Flere nyheder