Gå trygt til tandlæge i Gladsaxe

19 juli 2021 Astrid Pedersen

Du bør altid have kontakt til en dygtig tandlæge som kan forestå rensning og eftersyn af dine tænder én til to gange om året. Og en sådan finder du på din lokale tandklinik.

Hvor finder jeg en god tandklinik i Gladsaxe?

Er du bosiddende i Gladsaxe, Søborg, Herlev eller på de kanter kan du med fordel vælge TandlægeTeamet som din faste tandlægeklinik.

Hos TandlægeTeamet finder du de dygtigste og mest kompetente personaler i form af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere som står klar til at hjælpe dig med at bevare dine tænder sunde og stærke. Klinikken er der ud over udstyret med top of the line tandlæge udstyr til undersøgelse og behandling.

Du kan roligt regne med at få en på én og samme tid personlig og professionel behandling hos TandlægeTeamet. Din tandlæge vil altid tage udgangspunkt i netop dine tænder og dit tandkød, og vil altid lytte til dig når det handler om ønsker til behandling.

Du kan være sikker på at blive orienteret inden en behandling påbegyndes. Og du vil få den mest kompetente rådgivning og vejledning angående din egen daglige tandpleje rutine.

Hvilke tandbehandlinger kan jeg få hos TandlægeTeamet?

TandlægeTeamet udfører alle typer tandbehandlinger, såvel de forebyggende som de der kan begrænse skader. Du kan selvfølgelig altid få en halv eller hel årlig tandrensning med tilhørende eftersyn af dine tænder hos TandlægeTeamet. Dette kan forebygge de værste lidelser og dårligdomme i tænder og tandkød. Og skulle skaden være sket kan du selvfølgelig få udført såvel lapning af huller i tænderne som montering af en kunstig tandkrone, isættelse af tandimplantat, rodbehandling eller udtrækning af tænder.

TandlægeTeamet hjælper også gerne med tandbehandling af mere kosmetisk eller æstetisk art, for eksempel tandregulering med tandbøjle eller blegning af tænder. Klik ind på tandlaegeteam.dk og læs mere – og book tid til en indledende konsultation.

Flere Nyheder