gulvafslibning

Gulvafslibning – Vi udfører kvalitetsservice i hele Danmark

Håndværk og integritet 

Vi er et professionelt gulvfirma, med mange års erfaring inden for branchen. Derfor er alle vores medarbejdere kyndige og kompetente eksperter, inden for vores fag. Vi tager stolthed i at give dig den bedste service og give dig det bedste resultat, af dit renoveringsprojekt. Vi arbejder i hele Danmark, så uanset hvor du befinder dig, er hjælpen tæt på. Man kan forsøge at give sig i kast med selv at slibe eller afhøvle gulvene i ens eget hjem, men uden den korrekte tekniske viden og maskineri, vil dette hurtigt blive et meget omfattende arbejde og resultatet vil potentielt ikke leve op til de forventninger du havde gjort dig, inden påbegyndelsen af opgaven. Derfor er det altid det fornuftige valg altid at opsøge en fagmand, som vil kunne give dig et klart estimat over tid, pris og mulighederne, for hvordan arbejdet kan udføres bedst muligt. 

 

Vi vil være dit foretrukne gulvfirma og derfor har vi udvidet vores repertoire af services til også at omfatte afslibing af trapper, bordplader og træterrasser, for at give et sammenhængende og harmonisk udseende i hele dit hjem.
Vores gulvservices inkluderer: 

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Uanset hvilken type behandling dine gulve har brug for, så udfører vi arbejdet til perfektion. For at du kan føle dig sikker igennem hele vores samarbejde, vil vi gerne introducere vores tilfredshedsgaranti. Denne inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før du har set og godkendt det færdige resultat. 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit renovationsprojekt? Så kan du med fordel på ind på vores hjemmeside, hvor du vil finde al den nødvendige kontaktinformation, samt udtalelser fra tilfredse kunder landet over. 

Vi ser frem til vores samarbejde og til at overgå alle dine forventninger. 

Gulvkanonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *