Gulvlamper – når din lampe godt må være andet og mere end belysning

26 juni 2018 Astrid Pedersen
Gulvlamper - når din lampe godt må være andet og mere end belysning

I jagten på det perfekt indrettede hjem kommer vi ikke uden om belysningen. Du kan købe nok så mange designermøbler, udsmykke rummet med den helt rigtige kunst og male væggene i perfekt afstemte farver – hvis lyssætningen er skudt forbi målet, kommer det samlede udtryk aldrig til at fremstå harmonisk og eksklusivt. Og hvis du ønsker et hjem, som udstråler og reflekterer din sans for æstetik, er det således vigtigt, at du giver belysningen af hjemmet mere end én tanke med på vejen.

Gulvlamper i unikt og eksklusivt design giver stuen karakter

Hvis du vil være helt sikker på, at dine stuer får et skær af ren eksklusivitet, kan du med fordel anskaffe en designer gulvlampe. En gulvlampe er en spændende og utraditionel måde at oplyse dele af rummet på – moderne gulvlamper ligner ikke deres klodsede forgængere det mindste, og findes tilmed i mange forskellige stilarter, som hver især passer ind i de ligeledes mange forskellige interior styles. Uanset om du har valgt at indrette dit hjem som et moderne New Yorker loft, med bare murstens vægge, betongulve og et råt møblement, eller om du er mere til den klassiske Scandinavian Design stil med decor i elegante og robuste træmaterialer, kan du finde en gulvlampe, som kan bidrage til det samlede udtryk.

Køb din nye gulvlampe på nettet

Hvis du begiver dig ind på det store internet, har du muligheden for at få et godt overblik over de mange forskellige gulvlamper, der findes på markedet. På https://andlight.dk/shop/gulvlamper-178c1.html kan du se, sammenligne, og købe gulvlamper og andre slags lamper fra lampedesignere så som Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Verner Panton, VIPP, Vitra, IQlight, ISP, Jake Dyson, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Tom Dixon, Tom Rossau, Tonone, Trizo21, Vasanthi, Design by Us og Design House Stockholm.

Flere nyheder