advokat i Kolding

Højt specialiserede advokater tilbyder erhvervsrådgivning til favorable priser

Har du brug for en dygtig advokat i Kolding, Odense, Aalborg eller København til erhvervsrådgivning? Uanset, hvor i landet du bor, så er Hviid Advokater til stede i en lokalafdeling nær dig, og her sidder dedikerede og højt specialiserede advokater klar til at matche kundernes behov. Du kan eksempelvis få juridisk rådgivning i forbindelse med stiftelse af et selskab. Advokaten kan her hjælpe dig med at stifte den rette type af selskab som f.eks. iværksætterselskab, anpartsselskab eller aktieselskab. Eksempelvis koster det 3.500 kr. at få juridisk rådgivning til stiftelse af et anpartsselskab eller iværksætterselskab, og det koster 5.000 kr. at få hjælp til stiftelse af et aktieselskab. Du kan også få hjælp til udarbejdelse af forskellige typer aftaler som f.eks. samarbejdsaftaler, salgs- og leveringsaftaler, distributionsaftaler eller eneforhandleraftaler. Har du brug for rådgivning i forbindelse med en erhvervslejekontrakt, kan du også få det. På hjemmesiden finder du desuden information om stiftelse af holdingselskab og selskabsret, så du selv kan opdatere din viden.

Juridisk rådgivning til bygherrer og entreprenører

I forbindelse med byggeri, tilbygninger, ombygninger og entrepriser kan der opstå mange juridiske problemstillinger. Det kan være voldgiftssager, retssager, entreprisekontrakter eller tvister mellem entreprenør og bygherre. Det kan også være fejl og mangler ved byggeriet, som eksempelvis at materialerne ikke lever op til standarden for god kvalitet, eller at arbejdet ikke er udført fagmæssigt korrekt. Det kan også være skjulte fejl, som først viser sig efter at byggeriet er taget i brug. Her tilbyder Hviid Advokater juridisk rådgivning til entreprenører, bygherrer og håndværksvirksomheder, så de kan få løst problemerne og få afsluttet deres projekter.

Høj grad af fleksibilitet og konkurrencedygtige priser

Hos Hviid Advokater foregår al kommunikation via e-mail og telefon, hvilket gør det meget fleksibelt for kunden, der ikke skal møde fysisk op på et advokatkontor. I stedet er det muligt at besvare e-mails fra arbejdspladsen eller hjemmefra eller aftale et telefonmøde på et tidspunkt, der passer kunden. Du kan få et gratis, uforpligtende møde med en advokat fra Hviid Advokater, som er specialiseret i netop det område, du har brug for hjælp til, inden du beslutter dig for, om du vil vælge dem. Hvis blot du udfylder kontaktformularen, så kontakter de dig hurtigt muligt, så I kan få afstemt forventningerne. Har du brug for en dygtig boligadvokat eller privatrådgivning i forbindelse med ægtepagt, særeje eller testamente, så finder du også det hos Hviid Advokater, og alle priserne på ydelser fremgår af hjemmesiden. Med Hviid Advokater får du kompetent og effektiv advokatbistand til konkurrencedygtige priser.