hypnose

Hvad er terapeutisk hypnose?

Hvad er terapeutisk hypnose?

Hypnose er meget andet og mere end de populære – og ofte ret morsomme – underholdnings shows, vi ofte ser i tv. hypnose kan nemlig med stor fordel anvendes i terapeutisk sammenhæng, og kan fungere som et utroligt nyttigt redskab i forbindelse med eksempelvis vægttab, rygestop, eller generelle livsstils ændringer. Ved hypnose stræbes der efter at opnå en dybt fokuseret tilstand hos klienten, hvor igennem dennes bevidste og kritiske sind nedtones, således at det kreative, underbevidste sind kan påvirkes direkte. Herved åbnes der mulighed ofr at skabe permanente og positive forandringer i klientens liv og dagligdag.

Hvorfor skal jeg vælge hypnose som terapi?

Den helt store fordel ved anvendelse af hypnose i terapeutisk sammenhæng er, at man vil kunne opnå hurtige og synlige resultater på meget kort tid. Dette skyldes, at klienten under hypnose er i det, man kalder en suggestiv tilstand, hvilket indebærer, at de forsvarsværker, vi i det daglige bygger op for at beskytte det skrøbelige sind, for en stund er sat til side.

Hypnotisøren kan således få direkte adgang til underbevidstheden, som således kan påvirkes til at skabe de ønskede forandringer indefra. Og så er der ingen bivirkninger ved hypnose, såfremt du vælger en dygtig og erfaren hypnoterapeut med den rette uddannelse til at udføre hypnosen.

Hvilken hypnotisør skal jeg vælge?

Ud over det, at det selvfølgelig er vigtigt at gå efter en veluddannet hypnotisør med erfaring inden for det område, du ønsker at fokusere på, er det også essentielt, at du har tillid til din hypnotisør, og at du føler, at du kan stole på vedkommende. Dernæst er det vigtigt, at I kan nå til enighed om de mål, du ønsker at opnå, og at I sammen kan afstemme jeres fælles forventninger til forløbet og dettes resultat.

Du kan læse mere om hypnose og finde din hypnotisør online på aagaard-psykoterapi.dk