Hvordan vælger jeg de rette firmajulegaver?

25 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Det kan godt være vanskeligt at vælge firmajulegaver som stiller alle tilfreds. Dine medarbejdere er sikkert meget forskellige, og har varierende smag.

Mange virksomheder har traditionelt valg at begave ansatte og samarbejdspartnere med standard julekurve som indeholder de samme ting. Det kan for eksempel være slik og knas i form af chokolade, konfekt, lakrids og bolsjer samt øl, vin, kaffe og te. Men selv om intentionen bag en flot og overdådig julekurv er helt på plads, vil julekurven i rigtig mange tilfælde være skudt helt og aldeles ved siden af.

Mange mennesker drikker ikke alkohol, og vil derfor ikke have glæde af de våde varer. Flere og flere lever sukkerfrit – også i juledagene – hvorfor diverse guf vil forblive urørt. Og endelig er allergi over for eksempelvis nødder og mandler samt gluten og laktose mere fremherskende end nogen sinde før.

Dertil kommer at julekurven er ment som en slags tilskud til juledagene, som tilbringes i familiens skød. Det er ikke alle som foretrækker at tilbringe ferien på den måde. Og de, der gør, vil gerne selv have mulighed for at vælge hvilke typer lækkerier der skal forsøde julens dage.

image

Lad medarbejderne selv vælge firmajulegaven i 2022

Endelig er den gamle tradition tæt forbundet med virksomhedens årlige juleafslutning, som markerer årets sidste arbejdsdag, og hvor medarbejdere og chefer mødes for at ønske hinanden glædelig jul og godt nytår. I løbet af de seneste år har flere og flere virksomheder valgt at afvikle denne tradition – og derfor går idéen med de flot pyntede kurve, som overrækkes i denne anledning, samtidig fløjten.

I stedet kan du vælge at lade dine medarbejdere selv vælge hvad de skal begaves med i anledning af den forestående højtid. Dette gør du ved at opsætte en julegave shop hos Julefabrikken ApS, indeholdende gaver inden for din valgte prisramme. Du kan læse mere på julefabrikken.dk

Flere Nyheder