Lån penge til et nyt køkken

17 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du brug for at få renoveret dit køkken eller få lavet et helt spritnyt har du flere muligheder for at låne penge. Du kan låne i banken, hvis du har mulighed for at stille med sikkerhed eller du kan vælge at ansøge hos en online bank. Du kan også vælge at låne i den bank hvor du har planer om at købe dit køkken.

Fordelen ved at låne direkte i en online bank er, at du selv kan bestemme hvordan du vil bruge pengene. Du kan bruge pengene til at købe køkkenelementer, men du kan også vælge at bruge pengene på at betale håndværkerne. Låner du i en butik kan det være svært at låne til mere end til køkkenelementerne.

Låner du i butikken kan du som ofte få et rente og gebyrfrit lån. Det er som udgangspunkt et billigt lån, da man kun betaler oprettelsesgebyret. Forudsat at du betaler til tiden. Læs mere her om forbrugslån https://ikanobank.dk/laan.

Husk at betale til tiden

For at en forbrugslån lånt i en butik er det vigtigt at du husker at betale til tiden. Når et lån er både rente og gebyrfrit bliver banken som finansere lånet nød til at finde en anden måde at tjene penge på, for de låner dig ikke penge fordi de er søde og rare og syntes at du skal kunne låne penge gratis. De, banken, har vurderes at der er nok mennesker der enten glemmer at betale til tiden eller også kan de ikke betale. Uanset om det er det ene eller andet koster det mange penge i strafgebyr. 

Har du derfor lån så brug derfor tid på at sætte en automatisk betaling op, så du er sikker på at du får betalt til tiden. Gør du det er det en god og billig måde at låne penge til forbrug.

Flere Nyheder