Montering af kanttråd til robotplæneklipper

Montering af kanttråd til robotplæneklipper ved dygtig fagperson

Sommertid er havetid – og for dig som have ejer venter der dig mange timers hygge og spændende projekter i haven. For de fleste have entusiaster hører græsslåning dog ikke hjemme blandt disse, men snarere blandt de sure og ensformige pligter.

Hvorfor skal jeg købe en robotplæneklipper?

Hvis du er træt af hver eneste sommer at skulle bruge mange timer på manuel græsslåning er en robotplæneklipper lige noget for dig. Med en moderne robotplæneklipper slipper du for at skulle slide den ene solrige eftermiddag efter den anden bort i selskab med din manuelle plæneklipper – og samtidig får du et langt flottere og mere ensartet resultat med en robotplæneklipper.

Hvordan fungerer en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper anno 2020 har mange smarte funktioner og en høj grad af præcision når det handler om at klippe græsset lige og tæt. Ud over det, at de fleste nyere robotplæneklippere kan styres ved hjælp af en smart app, er disse robotplæneklippere generelt umådelig intelligente.

Du kan for eksempel få en robotplæneklipper som af sig selv standser når det regner, og først starter op igen når bygen er drevet over og græsset er tørt. Dette skyldes en sensor som er indbygget i din robotplæneklipper. En anden sensor sørger for at plæneklipperen holder sig på din græsplæne. Denne sensor registrerer den afgrænsede perimeter som er udstykket ved hjælp af såkaldt kanttråd.

Få den bedste hjælp til montering af kanttråd til robotplæneklipper

Hvis du ikke ønsker at denne afgrænsnings tråd – eller kanttråd, som det også kaldes – skal være over jordens overflade og dermed synlig kan du få den fræset ned i jorden langs kanten af din plæne. Dette er både pænere og mere sikkert – og så får du din plæne klippet perfekt til kant.

Du kan læse mere om montering af kanttråd til robotplæneklipper på Kabelnedlægning.dk