Ofsite SEO – hvad er lige det?

12 marts 2018 Camilla Skøtt
Ofsite SEO - hvad er lige det?

Hvis du er grøn indenfor SEO, er der så mange forskellige begreb at holde styr på, at det kan virke helt uoverskueligt. Vi har besluttet af tage dem én efter én for at give dig det bedste overblik over søgemaskineoptimering i 2018 – og i dag er emnet: Offsite SEO.

Når det foregår udenfor din hjemmeside

Offsite SEO er – som navnet også antyder – en form for SEO, der foregår på andre sider end din egen. Men som naturligvis gavner dig. Det er en metode, der er med til at skabe troværdighed omkring din side, og det er i sidste ende vigtigt både for Google men også for din kunder.

En af de ting, du kan gøre, er at oprette din virksomhed på Google My Business. Når du gør det, får mulige kunder vist dine informationer i højre side af Google, når de søger på dig – og det virker professionelt i mange henseender.

Et andet vigtigt element, som vi ikke kommer udenom, er de sociale medier. Du behøver ikke være til stede på alle kanaler, men udvælg et par af de medier, dine kunder bruger mest – og gør det let at finde dig. Du behøver ikke poste indlæg hver eneste dag, men lav et system, så der kontinuerligt kommer nyt til dine kunder fra din side.

Flere nyheder