Gulvafslibning Ringe

Professionel gulvafslibning Ringe – for det bedste resultat

Professionel gulvafslibning Ringe - for det bedste resultat

Et hus eller en lejlighed, som er forsynet med et intakt trægulv, har en stor fordel på boligmarkedet. Et trægulv er bare et større aktiv for en bolig, end et gulv af eksempelvis syntetisk klik parket eller linoleum. Træ er, og har alle dage været, det ultimative gulvbelægnings materiale. Da træværk er levende og organisk, føles et trægulv rart og eftergivende under fødderne, i modsætning til andre gulvtyper. Og så har træ bare en særligt hyggelig og charmerende udstråling, som tilfører stuer og værelser et skær af hjemlig hygge, og som ikke overgås af eksempelvis cement eller beton.

Sæbe eller olie behandlede trægulve – de smukkeste varianter

Mange vælger af samme grund at lade deres lækre trægulve behandle på en måde, som lader træværkets unikke karakteristika og individuelle træk skinne igennem – og måske ligefrem fremhæver disse. Dette kan lade sig gøre, hvis man vælger en behandling med eksempelvis olie, lud eller sæbe. Disse former for behandling kaldes for ikke forseglende behandlinger, i modsætning til maling eller lak.

Med en oliebehandling kan du fremhæve træets årer, og eventuelt tilføje farve og ekstra dybde til træværkets struktur. En sæbebehandling lysner træet naturligt, så det får et enestående, hvidligt skær, og en silkemat overflade. Dette skyldes hvide pigmenter i sæben samt dennes plejende egenskaber. Der dannes en særlig film i træværkets overflade – og den skal vedligeholdes ved hyppig gulvvask.

Giv trægulvet en chance mere med en gulvafslibning

Forsømmes denne rutine, vil det hurtigt kunne ses i det før så smukke gulv i form af skrammer, ridser, grimme slidmærker og misfarvninger fra spildte væsker og solens skarpe stråler, som bleger træværket til en gullig nuance. Disse skønhedspletter er til alt held kun overfladiske, og kan fjernes ved en effektiv gulvafslibning.

Du kan med fordel vælge en dygtig, professionel håndværker til at udføre din gulvafslibning – og du kan finde ham online på gkservice.dk