Send dit barn på en professionel rideskole

08 januar 2021 Astrid Pedersen
Send dit barn på en professionel rideskole

Hvis din søn eller datter er begyndt at udtrykke interesse for hestesport, er det en god idé at finde en rideskole. Måske er du lidt tøvende over for dette koncept med baggrund i dine egne tidlige erfaringer med dovne rideskoleheste og kedelig undervisning. Men der er sket rigtig meget med rideskoler siden du var barn. Og her i 2021 kan det faktisk godt lade sig gøre at finde en rideskole med et højt niveau.

Hvor kan jeg finde en god rideskole i Haderslev?

Er familien bosat i Haderslev eller nærmeste omegn er Ridecenter Møllen et oplagt bud på et sted hvor dit barn kan lære at ride og omgås heste. Ridecenter Møllen huser såvel Rideklubben Møllen, som står for elevskolen, og Team Møllen som har salgsstalde og tilridning af heste.

Hos Ridecenter Møllen kan dit barn således både melde sig ind i rideklubben, og dermed få adgang til en masse sjove og hyggelige aktiviteter, og modtage kvalificeret undervisning af dygtige vel uddannede instruktører. Team Møllen råder over mange gode faciliteter som for eksempel lækre opvarmede ridehuse og udendørs ridebaner til såvel spring som dressur.

Er barnet ikke selv i besiddelse af en hest eller pony vil det få adgang til elevskolens ridedyr som er vant til hold undervisning. Overvejer du at anskaffe hest eller pony til barnet tilbyder Team Møllen såvel opstaldning som tilridning og træning af dyret. Og du kan med fordel købe en af de velskolede heste eller ponyer fra Team Møllens egen salgsstald.

Dit barn får, med andre ord, de allerbedste rammer for at udfolde sig på hesteryg når du vælger Ridecenter Møllen som rideskole. Dygtige beridere og en ambitiøs holdning til hestesport kan virke særdeles ansporende når det handler om at vække entusiasme og engagement hos et barn. Og så vil dit barn måske bevare interessen for denne sunde og opbyggelige interesse hele livet igennem.

Flere Nyheder