Tag på ferie imens du får afslebet dine trægulve

11 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Fik du ikke lige afslebet dine trægulve i forbindelse med, at du flyttede ind i din bolig, eller har du nu boet der så længe, at de er blevet så grå og triste, at det er tid til at få dem afslebet – ja, så har du flere muligheder. Du kan vælge at få afslebet et rum af gangen eller også kan du vælge at tømme din bolig og få den opbevaret, imens du få foretaget en gulvafslibning.

I den periode hvor dine gulve bliver afslebet, kan du i stedet tage på ferie og så kommer du hjem til smukke nye gyldne trægulve, som vil lyse dit hjem op.

gulvafslibning på Sjælland

Pas på dine nye gyldne trægulve

Efter en gulvafslibning, er det vigtigt at passe på dine nye gulve. Inden du tager dine gulve i brug, er det vigtigt at de får en meget grundig efterbehandling. De skal have mindst tre omgange for at de er mættet. Det kan enten være med lak, brun sæbe eller lud. Gulvene skal være våde, men skal ikke “ligge under vand” ved vær behandling og de skal være tørre, inden de får en omgang mere. Det er derfor en tidskrævende opgave, men vigtigt for nøgne ubehandlede trægulve suger skidt og snavs som en svamp.

Efterfølgende skal gulvene vaskes med jævne mellemrum. Det er nemmere at holde lakgulve, men her mister du den smukke gyldne farve. Det er en god ide at undgå at gå ind på gulvene med fodtøj på. Brug i stedet sutsko eller gå blot rundt på strømpesokker.

Inden du får slebet dine gulve er det vigtigt at du får vasket dine gulve godt og grundigt. Det er med til at sikre et flot resultat. Årsagen skyldes, at hvis de ikke er rene vil det gamle skidt og snavs blive slebet ned i gulvene, når de bliver afslebet.

Flere Nyheder