Tid til nyt liv i badeværelset? Klik her og få en emaljering af badekar pris

18 oktober 2021 Kamilla Sonne

advertorial

Hvis dit gamle badekar er begyndt at se slidt ud, er det ikke underligt. Et badekar er nemlig udsat for lidt af hvert gennem tiden, og derfor kan der opstå ridser, hakker og endda huller i emaljen.

Det ser hverken pænt eller særlig indbydende ud. Heldigvis er der råd for det og hjælp at hente til dig, der har et slidt badekar.

Med emaljering af badekar kan man nemlig gå ind og give karret en ny emalje, så det kommer til at se ud som nyt. Det er en både billigere og langt nemmere løsning at skulle udskifte badekarret med et helt nyt.

Men inden du kaster dig ud i et renoveringsprojekt, tænker du nok på, hvad det mon kommer til at koste dig. Læs videre for at finde en emaljering af badekar pris.

Kan man gøre det selv?

Emaljering af badekar er en proces, der består af flere forskellige steps. Alt efter hvor slidt badekarret er, kan det tage mellem 4 og 7 timer at fuldføre hele processen.

Da man har med nogle helt særlige materialer at gøre, kræver det den rigtige viden og erfaring. Derfor bør man som udgangspunkt ikke kaste sig ud i projektet selv. Man bør i hvert fald ikke gøre det for at ende på en billigere emaljering af badekar pris, da man risikerer at gøre mere skade end gavn selv.

Få en emaljering af badekar pris i dag

Hvis du tænker på at renovere dit badekar, eller hele badeværelset skal have en omgang, er det rart at have en idé om, hvilket prisleje man bevæger sig i.
Den endelige pris er afhængigt af badekarrets størrelse og stand. Når det så er sagt, vil en typisk emaljering af badekar pris ligge på mellem 6.000 og 10.000 kr.

Klik her for at læse mere om vilkårene og indhente et personligt tilbud allerede i dag.

Flere Nyheder